05 d’abril 2007

Persuabilitat

El Departament de Justícia de la Generalitat, a través del CEJFE, organitza des de l'abril de 2005 unes xerrades anomenades Sessions web (aquí trobareu tota la informació relacionada). A finals del mes de març, vaig poder assistir a la xerrada "Pot l'administració seduir a través d'Internet?" a càrrec d'en David Boronat on es plantejava si l'administració ha d'utilitzar Internet per resultar més sexy i així vendre's millor als ciutadans. Aquest concepte el David el defineix com a Persuabilitat.

Durant la seva exposició va presentar moltes tendències web que s'estan donant al sector privat i va plantejar als assistents la possibilitat d'aplicar-les a les webs públiques. La sessió va resultar molt interessant i al mateix temps provocadora, ja que algunes de les propostes que es van plantejar xocaven amb la idea que generalment es té sobre el rol que ha de jugar l'administració pública.

Destaco la resposta que el David va donar a una de les preguntes que se li van plantejar al final de la seva intervenció. La pregunta, la següent -Com ha de ser en el futur l'administració a Internet?- . La resposta -L'administració en el futur ha de ser invisible per al ciutadà-. Em va agradar aquesta reflexió que feia clara referència a la necessitat creixent d'interoperabilitat entre administracions.

Intentarem anar a properes sessions web...

2 comentaris:

Nacho Campos ha dit...

Bienvenido a la blogosfera pública. Por cierto el traductor es magnifico. A partir de hoy tengo mi blog traducido al catalán.

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!