26 de gener 2009

Noves seccions: Continguts i Agenda TIC

Incorporo en el menú dret del bloc un parell d'espais que us poden interessar; Continguts TIC i Agenda TIC. Els dos espais "beuen" de la Comunitat de Responsables TIC de Localret i en ells hi podreu trobar diferents tipus de continguts (documents i enllaços d'interès, notícies, esdeveniments i actes) relacionats amb les TIC i administració pública, especialment local.


---------------------------------------------------------------------------------------
[castellano]

Incorporo en el menú derecho del bloc un par de espacios que os pueden interesar; Contenidos TIC y Agenda TIC. Los dos espacios "beben" de la Comunidad de Responsables TIC de Localret y en ellos podréis encontrar diferentes tipos de contenidos (documentos y enlaces de interés, noticias, acontecimientos y actos) relacionados con las TIC y administración pública, especialmente local.

22 de gener 2009

Campanya electoral 2.0

Entre les festes i la feinada que estem tenint aquests dies es fa difícil trobar algun moment per actualitzar el bloc la veritat. Fa uns dies em van passar unes presentacions que vaig trobar molt interessants i que es van fer el 13 de desembre arran d'una taula rodona organitzada per la Sectorial de Noves Tecnologies de Convergència Democràtica de Catalunya. Es tractava d'una taual on diferents experts en comunicació debatien sobre el nou rol que la web social està jugant en les campanyes polítiques. Hi van participar:
  • Jordi Segarra. Assessor de la campanya de Barack Obama
  • Antoni Gutierrez Rubí. Assessor en comunicació i autor del llibre "Políticas"
  • Toni Aira. Director del Singular Digital i autor del llibre "L'art de guanyar eleccions"
Aquí teniu les seves respectives presentacions:








Si voleu veure els vídeos d'aquesta sessió visiteu aquest link.


---------------------------------------------------------------------------------------

[castellano]

Entre las fiestasnavideñas y la cantidad de trabajo que estamos teniendo estos días se hace difícil encontrar algún momento por actualizar el blog. Hace unos días me pasaron unas presentaciones que encontré muy interesantes y que se hicieron el 13 de diciembre a raíz de una mesa redonda organizada por la Sectorial de Nuevas Tecnologías de Convergencia Democrática de Catalunya.

Se trataba de una mesa redonda dónde diferentes expertos en comunicación debatían sobre el nuevo rol que la web social está jugando en las campañas políticas.

Participaron:

- Jordi Segarra. Asesor de la campaña de Barack Obama
- Antoni Gutierrez Rubí. Asesor en comunicación y autor del libro "Políticas"
- Toni Aira. Director del Singular Digital y autor del libro "El arte de ganar elecciones"

Aquí tenéis sus respectivas presentaciones:

Si queréis ver los vídeos de esta sesión visitad este link.