16 d’octubre 2009

Què és Google Wave?

Google wave la nova i esperada eina de comunicació de Google ja està en marxa i ja comença a haver usuaris que l'estan utilitzan en la seva versió beta. Però realment què és Google wave? Per a què ens pot servir? Per què diuen que revolucionarà la forma en que ens comuniquem a la xarxa? Aquí us deixo un video explicatiu. Amb els 20 primers minuts del vídeo en tindreu prou per entendre el concepte.

14 d’octubre 2009

Doodle

El Doodle és una eina útil i molt fàcil de fer servir per a quadrar agendes. Jo la utilitzo quan en una reunió he de coordinar les agendes de diverses personses i la veritat és que n'estic content. A part d'aquesta funcionalitat bàsica, doodle et permet fer tries de llistes i t'ofereix diversos pluggins que treballen amb eines d'ús diari com el Outlook o el Google calendar etc. Us recomano que la feu servir si us voleu estalviar un munt de mails o de trucades.


02 d’octubre 2009

No tinc temps per pensar

Article d'interès basat en una entrevista a Nicholas Carr on aquest planteja algunes de les conseqüencies de l'evolució d'Internet respecte la indústria i les persones. Suggereix que la forma d'actuar a Internet i el temps que aquesta activitat ens ocupa està condicionant la forma de pensar, la inteligència i la capacitat d'atenció de les persones sobre el seu entorn. Internet ens deixa espai per a la reflexió pausada sobre les nostres vides?

Carr
View more documents from borjarius.