14 de setembre 2007

El nou Consensus ja està en marxa

Fent un breu parèntesi de les meves vacances he estat uns dies a Barcelona fent la presentació oficial del projecte de participació electrònica Consensus. De fet la presentació es va fer ahir al Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona (CCCB) i va ser un èxit ja que hi van assistir unes 120 persones aproximadament. A més de presentar l'eina, es va plantejar un diàleg entre dos intel·lectuals com el Josep Ramoneda i l'Alfons Cornella que va ser molt estimulant per a tots els assistens; com també ho va ser el tancament de l'acte per part del Quim Brugué Director General de Participació de la Generalitat.

Després d'un llarg temps l'esforç s'ha vist recompensat i ja són 6 dels 70 ajuntaments membres dels projecte els que estan utilitzant (en fase de proves això si) la nova eina. Us passo alguns links per que feu un cop d'ull, però tingueu en compte que encara ens trobem en fase pilot.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡ Obrir amb explorer 7 i firefox !!!!!!!!! (de moment...)


Ara és el moment de reempendre les meves vacances per una setmana més.

Salut!

3 comentaris:

ocortes ha dit...

La iniciativa CONSENSUS me ha resultado atractiva e innovadora como soporte para fomentar la participación en el ámbito local. No me sorprende que esté ahí Sant Feliu. La cité en mi blog como buena práctica. Iñaki de Administraciones en Red me comentó que conocíais bien su desempeño.

Alorza ha dit...

¡Qué envidia, Borja! Felicidades.

Borja ha dit...

Gracias a los dos. La verdad es que esta siendo un trabajo largo pero que empieza a dar sus frutos. Si os interesa saber mas sobre la iniciativa ya sabeís, sólo teneis que llamarnos.