Així doncs el BIL es subdivideix en tres repositoris:
- Bones pràctiques en l’ús de les TIC on es presenten protagonistes d’experiències reals de posada en marxa d’innovacions, així com els èxits obtinguts i les dificultats que han hagut de superar.
- Recursos documentals, disseny de desenvolupaments, programari, etc. Productes obtinguts d’anàlisis i d’activitats relacionades amb la innovació tecnològica i organitzativa de les administracions locals catalanes, així com dels serveis que aquestes presten als ciutadans.
- Proveïdors: empreses que han prestat els seus serveis a les administracions locals catalanes i que són exemplars pels processos d’innovació tecnològica, organitzativa o de serveis que han emprès.
I com funciona?
El BIL és una eina oberta en la qual la majoria dels seus continguts són accessibles a tots els ciutadans. Ara bé, els ajuntaments que han signat el corresponent conveni de col•laboració amb Localret, es podran descarregar determinats fitxers o arxius. El conveni regula els drets i les obligacions, tant de Localret com dels ajuntaments signants, pel que fa a la cessió i l’ús dels productes que posin a disposició d’altres ajuntaments o que es descarreguin per a utilitzar-los o implantar-los en el seu ajuntament. A més, per descarregar o pujar un contingut al BIL cal que els ajuntaments s’identifiquin amb certificat electrònic.
Més endavant m'agradaria escriure altres post en els que es detallin altres aspectes relacionats amb el BIL i també amb la seva utilizació per part dels ajunatments. De moment m'agradaria que li féssiu un cop d'ull i ens donguéssiu la vostre opinió. Des d'aquí hi podeu accedir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada