13 de novembre 2007

1001 idees per millorar l'administació (també electrònica)

Fa uns dies, i parlant d'altre temes amb el Carlos Guadián em vaig enterar de la nova iniciativa que estaven preparant de cara al Tecnimap. Es tracta de Las 1001 ideas una espècie de meneame orientat a l'administració pública.

Es tracta doncs de proposar idees que tinguin com a objectiu principal la millora de l'administració pública, i no tenen perquè estar relacionades amb les TIC, sinó que poden fer referència a qualsevol àmbit. La fita és aconseguir aquestes 1001 idees de millora o transformació abans del 28 de novembre i enviar-les a la Dirección General de Modernización Administrativa del Ministerio de Administraciones Públicas. Des d'aquí animo a la gent de Propolis que no només envii aquestes idees sinó que produeixi amb el llistat algun tipus de document que pugui ser d'utilitat per als gestors públics.

Jo ja estic apuntat i pensant ja en la primera idea que proposaré. Us animo a que us hi apunteu i digueu la vostra!! Ah, per cert, m'havia oblidat de dir que hi ha premi per a les millors idees. ; )