15 de novembre 2007

Localret fa 10 anys

Doncs si, Localret porta ja 10 anys treballant amb i per els ajunatments de Catalunya en tot allò relacionat amb els serveis i infraestructures de telecomunicacions i la entrada d'aquests en el que es coneix com la societat del coneixement.

Aquest dissabte es celebra, com cada dos anys, l'Assamblea General de Localret, però enguany, a més a més dels punts clàssics de l'ordre del dia, es durà a terme una conmemoració més especial d'aquests anys de feina. Com sabeu el projecte Localret, és un cas unic a Europa; primer, perque no existeixen experiències municipalistes en el territori europeu que centrin la seva activitat de forma tan intensiva en l'àmbit de les TIC, i segon, perque a Localret, el consens polític és l'element clau de funcionament.

Us convido des d'aquí a que assistiu a aquest acte que es celebrarà, com ja he dit, aquest proper dissabte 27 al matí (9.30h-13.30h) al Cosmocaixa de Barcelona (coincideix amb la jornada de portes obertes). Per a més informació i inscripcions cliqueu aquí.