17 de març 2008

Localret Innova (II): TICITIES

Aquest any Localret ha iniciat una nova línia de projectes orientats a millorar la competitivitat econòmica dels municipis catalans. La primera acció, de reflexió i de proposta d'accions, és el projecte TICITIES amb el qual col·laboren el CIDEM (ara ACC1Ó) i Infonomia. El projecte preveu un anàlisi de l’entorn i una comparativa internacional de les polítiques de promoció econòmica local, diverses sessions de treball amb responsables polítics i tècnics locals, i l’elaboració d’una guia d’accions pràctiques.

El proper 15 d'abril es farà la primera d'aquestes sessions que serà de portes obertes per a tècnics i polítics del ajuntaments catalans. La sessió, amb el nom de UPDATE, tindrà com a ponents a l'Alfons Cornella i l'Antonella Broglia, que s'encarregaran de presentar a través de 10 idees força les experiències clau relacionades amb la competitivitat econòmica que s'estan duent a terme en ciutats d'arreu del món.

Les 4 sessions que es faran a continuació, i que seran especialitzades en diferents àmbits d'innovació, només estaran obertes a ajuntaments que rebin invitació per part de Localret.

Aquí teniu el programa i ponents d'aquestes sessions:



Aquest és el segon post de la sèrie Localret Innova.