18 de maig 2007

Matrix

El proper 12 de juny realitzarem a Localret el primer d’una sèrie de Tallers d’Administració Electrònica parlant del projecte MATRIX desenvolupat per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Es tracta d'una sessió tancada per a tècnics municipals que ja coneixen l'eina i que en aquest moment l'estan ja implantant ens els seus municipis. Més endavant, i en el marc del futur Banc d'Innovació Local, durem a terme una sessió oberta per a tots els interessats.

Matrix és una solució integral de gestió, desenvolupada amb software lliure ,que permet la gestió de tota la informació relacionada amb els ciutadans i el territori. És una eina web composada per diversos mòduls que permet relacionar la informació dels ciutadans amb la informació vinculada al territori. Una altra de les claus del seu èxit és la seva flexibilitat d’integració amb altres eines de gestió i amb altres plataformes.

Es tracta d’una aposta a llarg termini que va fer ara fa uns cinc anys l’Ajuntament de Sant Feliu i que amb els temps està recollint els fruits del treball i l’esforç realitzats. Un exemple clar d’això és que Matrix s’ha convertit en el primer projecte del Laboratorio de Administración Local (BBVA i Gobernalia) i que a partir d’ara s’adaptarà als ajuntaments espanyols que ho sol·licitin.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

La verdad es que Matrix, así enunciado, tiene muy buen aspecto.

Claro, habría que ver cómo son y hasta donde llegan todos esos módulos que se enumeran en la página de BBVA Gobernalia. Pero, si están bien resueltos, este sistema puede ser una bomba.

Me gustaría saber que papel juega aquí la empresa BBVA Gobernalia y si, al tratarse de software libre, sería posible instalar Matrix en cualquier Ayuntamiento sin "casarse" con ninguna empresa.

Otra curiosidad que me surge es si Matrix es multilingüe. Supongo que en Cataluña también contemplareis esta necesidad.

Gracias por la información.

Kowalinsky ha dit...

Bones Borja,

Et demano disculpes anticipades donat que aquest comentari no té res a veure amb aquest post, ni, crec, que amb cap altre dels que hi ha al blog.

El cas és que sóc estudiant de polítiques, i m'agradaria saber com veus, tu que per curriculum sembla que ho vius de ben aprop, la oferta per als politòlegs en el camp on treballes tu.

Em refereixo a si realment tenim possibilitats d'accedir a aquest sector, o si el que demanen és molta especialització i no només el perfil típic.

Sento fer la pregunta per aquí, però és que no he trobat cap direcció de correu per on comunicar-me amb tu més confidencialment.

Gràcies per anticipat.

Borja Rius ha dit...

Gràcies per recordar-me que no tenia el mail. ; ))L'he afegit a la Presentació. Envia'm un correu i així parlem "fora" del blog

Borja Rius ha dit...

Iñaki, la plataforma es multiidioma. Respecto al tema que preguntabas sobre la aplicació de Gobernalia sería mejor que te pusieses en contacto con Gobernalia o el Ajuntament de Sant Feliu de LLobregat.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Gràcies, Borja.