04 de desembre 2007

Gestió del coneixement a l'administració pública

Demà al CEJFE es monta la II Jornada de Bones Pràctiques de Gestió del Coneixement. Aquest any Localret està convidat per formar part de la taula rodona que tancarà l'acte. Compartirem taula amb un conegut d'aquest blog l'Alberto Ortiz de Zárate de l'Ofincina de Modernització Administrativa del Govern Basc, amb el Carlos Merino Moreno de l’Institut Universitari d’Investigació en Administració del Coneixement i Innovació d’Empreses (IADE) de la Universitat Autònoma de Madrid i el David Rodríguez Gómez, Professor del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La sessió es preveu molt interessant. Hi ha programades divereses xerrades d'interès com també els resultats del programa de gestió del coneixement que s'està duent a terme internament al Departament de Justícia. Des d'aquí agraeix-ho al Departament i especialment al Jordi Graells que m'hagin donat la possibilitat de participar i d'explicar la visió que tenim des de Localret i el món local de la gestió del coneixement.

Espero poder fer aquest cap de setmana un altre post comenta'n els aspectes més interessants que es tractin demà. Com a aperitiu us deixo la presentació que demà utilitzaré per a la Jornada.