05 de desembre 2007

Avui al CEFJE...

Avui al CEFJE hem tingut la sort d'assistir a una jornada on tothom ha après; especialment, els que hem vingut de fora, ja que hem tingut la sort de conèixer amb més profunditat el projecte Compartim de gestió del coneixement que s'està fent al Departament de Justícia de forma interna, i també la visió que altres col·legues han donat sobre la GC i els projectes en els que estan treballant. Suposo que en breu, i a través dels diferents canals que té el Departament , tindrem accés a les presentacions, fotos, videos, etc.

Per un altre part, també ha estat molt bé xerrar i poder compartir una estona amb persones amb les quals habitualment em relaciono a través de la xarxa. Per exemple, l'Alberto Ortiz d'Euskadi, amb el qual conversem de forma habitual a través dels blogs, però amb el que només havíem coincidit un cop, també a Barcelona (Alberto, espero que la próxima vez sea por tus tierras!!!).

En quant tinguem accés als materials us ho faré saber...

3 comentaris:

Alorza ha dit...

Yo también lo espero. Si no es por iniciativa pública, esperemos que la iniciativa privada nos convoque. Ha sido todo un placer compartir con vosotros buenas (y malas) prácticas.

Anònim ha dit...

Ens ho hem passat bé, eh Borja! Aviat tindreu notícies nostres perquè publicarem en la web, a més de a la plataforma e-Catalunya, tots els materials que s'han gestat en la Jornada.
La Jornada ha estat, com vam valorar immediatament després en una reunió a la tarda, molt reeixida i una mica maratoniana. Però també creiem que els continguts aportats han estat molt substantius, la qual cosa demostra que, probablement, havíem de passar per aquest format per arribar en un punt, l'actual, on ens proposem que el format de la pròxima jornada el construirem entre tots. Amb una durada més curta, tindrà una part no superior al 50% per als continguts, però l'altra part serà íntegra per al debat i per tractar-la com la gent decideixi. És a dir, un format més d'acord amb el que estem tractant: el concepte 2.0.
En fi, una jornada de consolidació, perquè s'han aportat ja els productes elaborats col·laborativament per les comunitats, alhora que carregada d'emoció perquè la gent que érem allà, procedents de diverses institucions, estàvem manifestant la nostra disposició a canviar l'Administració.
Gràcies per la bona aportació teva, Borja, i de Localret!!!

Borja Rius ha dit...

Teniu raó, ens ho hem passat molt bé. I a més és ilusionant veure que neixen i funcionan, cada cop més, projectes d'aquest tipus