15 d’octubre 2008

El programa Compartim continua avançant

El Departament de Justícia comença a ser ja un habitual d'aquest bloc i això es deu senzillament a que a través del seu programa Compartim s'està convertint en un referent en l'ambit de la gestió del coneixement dins les administracions públiques.

El proper 4 de desembre, organitzen la III Jornada d'aquest programa que està oberta a totes aquelles persones i organitzacions interessades en programes de gestió del coneixement. Segons les paraules del Jordi Graells "es tracta d'una jornada feta a la nostra mida, on podrem exposar i debatre tot allò que volíem saber i que no gosàvem preguntar sobre la gestió del coneixement".

El format de la sessió serà curt (2,5 hores) i interactiu i estarà conformat per dos tallers simultanis:

1. Taller I: Idees per millorar les comunitats de pràctica
2. Taller II: Usos de les eines d'Internet per gestionar el coneixement

Sens fidels però a l'esperit del programa han obert un espai a Socializame en el qual els participants poden (de fet ja ho estan fent de forma molt activa) proposar els temas i idees per el debat d'aquest dos tallers. Us animo a que el visiteu, proposeu i després us passeu per allí.

Felicitats un cop més!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies, Borja, per parlar-ne a un bloc de referència com és el teu de Govern electrònic!!! Acabo d'arribar del 'Sociedad-red' de la CUIMPB. De seguida que pugui, voldria fer un comentari amb "més suc" al teu post.

Borja Rius ha dit...

de res. ja saps que els dels departanment de justícia sou un dels màxims proveidors d'informació que tinc ; )

Anònim ha dit...

Divendres passat vam poder comptar amb la companyia d'una bona colla de persones -tu, Borja, entre d'altres- per presentar el programa Compartim a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, és a dir, el 3r matí d'innovació dins el programa 'Aprendre per innovar' que impulsa l'Escola mateixa.

Trobareu el vídeo sencer de la presentació i altres materials, com és habitual, al web de Compartim i al bloc de Gestió del coneixement