13 de juny 2007

Matrix Reloaded

Com ja havia anunciat en un post anterior ahir es va realitzar a Localret la jornada informativa/formativa de l'eina de gestió Matrix. La veritat, és que l'acte va ser un èxit ja que van assistir una tretena d'ajuntaments.

La sessió és va dividir en quatre parts. Un primera presentació del Mario Alguacil Director de Tecnologies, Gestió del Coneixement i Pressupost de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, pare del projecte Matrix. Seguidament van intervenir els responsables d'Audifilm, l'empresa que ha acompanyat en tot aquest procés a l'ajuntament, i dos ajuntaments, Olot i Sant Feliu de Guíxols, que actualment estan integrant parts de Matrix en els seus sistemes. Per finalitzar es va obrir el torn de preguntes i el debat entre els assistents.

Aquesta sessió és la primera que es fa dins del marc del projecte Banc d'Innovació Local que en breu serà d'accés públic. A través d'aquesta eina es gestionarà l'interès dels ajuntaments per les bones pràctiques que s'estan duent a terme a Catalunya. Localret , sota petició o "d'oficici" organitzarà aquest tipus de sessions per aprofundir en els detalls de les bones pràctiques i recursos que estiguin accessibles en la web del Banc d'Innovació Local (BIL).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El proyecto Matrix me despierta mucha curiosidad desde que lo conocí a través de este blog. Citas a Mario Alguacil como padre del proyecto. Sin embargo, en la web de BBVA Gobernalia donde explican MATRIX no citan ni a Mario ni al Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat. ¿De quién es Matrix?. ¿En qué términos puede utilizar esta plataforma cualquier Ayuntamiento?.

Sobre el Banc d'Innovació Local, ¿está previsto que tenga algún espacio en internet, alguna web donde se pueda acceder a determinada información en abierto?

Gracias, Borja.

Anònim ha dit...

Hola, Iñaki. Me llamo Roser, y estoy ayudando a Localret con la dirección de contenidos del proyecto BIL, que es el que dió pié a la sesión presencial de presentación de Matrix el otro día. En respuesta a tu pregunta: tal como decía Borja, esta herramienta de intercambio de conocimiento en breve será accesible, desde la web de Localret. Todos podremos consultar las "fichas de prácticas, recursos y proveedores", aunque sólo los ayuntamientos podrán descargarse la información anéxa y el código, mediante el uso de firma electrónica. Gracias por el interés!