13 de juliol 2007

Youtube, comunicació institucional i el Departament de Justícia

Un cop més el Departament de Justícia de la Generalitat i en Jordi Graells tornen a ser protagonistes d'aquest bloc. Una nova iniciativa engegada, i jo crec que un nou encert. Les àrees de justícia, i perdoneu-me els qui en formeu part, a priori no solen ser els els departaments més innovadors d'una administració pública, però en aquest cas i veient les diferents iniciatives que estan tirant endavant, sembla que el Departament s'està consolidant com un referent en innovació dins de la Generalitat.

La nova aposta: youtube. El Departament ha obert un canal a youtube per començar a penjar material que produex. El primer video és el de la 9ena Sessió Web sobre la qual ja es va fer un post en aquest blog. Cal dir que el so és millorable, però estic segur que de cara a propers materials això es tindrà en compte.

Com li comentava al Jordi Graells, fa un parell de dies plantejavem de forma interna aquesta opció. Ara ja tenim un referent que comença a marcar el camí. Ens fixarem en l'evolució per veure com es va consolidant aquest nou model de comunicació de l'administracó, i com no, per seguir aprenent de les iniciatives del Departament de Justícia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo mismo digo,
Mi primer comentario..
Muchas gracias por el artículo
Al final tendré que aprender catalán ;-)

ocortes ha dit...

Es realmente difícil encontrar iniciativas de modernización en el ámbito de la justicia. Me ha sorprendido y por eso me ha encantado, aunque esté todavía en un estadio muy inicial. Conoczco la difícil que es implantar cualquier cambio en el ámbito judicial por lo que resulta aún más interesante. La citaré en mi blog. Por si te interesa: www.i-publica.blogspot.com